top of page

Hulp bij duurzame goede voornemens

 

De verborgen impact: 
Wat is jouw ecologische footprint?


Zoek je een mooi kado voor jezelf of een ander. Denk dan aan een duurzame workshop, om in het nieuwe jaar frisse stappen te zetten. Een workshop waarin je duurzame voornemens omzet in concrete actieplannen.

 

Tijdens deze workshop- gebaseerd op de methode van Babette Porcelijn onder leiding van verduurzamingsdeskundige Joke Feenstra, krijg je inzicht in jouw persoonlijke ecologische voetafdruk. Na het opdoen van deze vaak onverwachte inzichten ga je aan de slag met een persoonlijk actieplan. Hiermee kan je in het komende jaar jouw negatieve impact omzetten in een eco-Positieve bijdrage. Zo wordt verduurzaming niet zwaar of ingewikkeld maar tastbaar en leuk. Het resultaat? Mooie haalbare doelen voor het komende jaar!


Mocht je na de workshop vol enthousiasme verder aan de slag willen gaan, dan kan je je inschrijven voor de vervolgtraining. Tijdens deze cursus van 8 maandelijkse sessies wordt dieper ingegaan op de materie en deel je met jouw medecursisten de voortgang en obstakels van jouw persoonlijke actieplan. Zo help je elkaar om gaandeweg de actieplannen bij te schaven. 

Zone college 2020.jpg
bottom of page