top of page
Mentale fitness in Paviljoen Landgoed Gr

Oefening baart kunst

Mentale fitness
In grote stappen naar meer veerkracht

Tijdens deze training leer je hoe je doelen stelt die bij jou passen en hoe je die vervolgens bereikt. Je raakt overtollige ballast kwijt en oefent in moedig handelen. Hierdoor ga je eindelijk  doen wat je altijd al wilde, zowel op het werk als privé.  

Hoewel het einddoel voor iedereen anders is, is de cursus erg praktisch ingericht. Iedere sessie krijg je oefeningen aangereikt die je in werksituaties en thuis kunt oefenen. Continue train je vaardigheden die zelfvertrouwen en innerlijke rust laten groeien. Je zult merken dat je meer grip krijgt op jouw continue interne dialoog en dat je die positief kan ombuigen. 

Zoals Joke Feenstra uitlegt is het een echte fitness training; ‘In de sportschool ga je ook niet zitten kijken naar je zwembandjes, maar ga je gewoon aan de slag.’ 

Ervaringen die eerdere deelnemers met ons deelden zijn bijvoorbeeld:

Ik kom beter op voor mijn eigen belangen’

‘Ik heb plezierig contact met anderen’

‘Ik merk dat ik zelfverzekerder ben geworden, vooral in contact met dominante mensen! Ook heb ik meer inzicht gekregen in wie ik ben en waar ik voor sta.’

‘Meer bewustzijn, meer lef, meer tevreden zijn met mezelf met de ruimte om nog verder te groeien.’

De eerste les van deze cursus wordt gegeven als introductie workshop. Online op donderdag 7 januari van 15.15 - 17.00 en van 19.00 tot 21.00, 14 januari van 13.00 -14.45 of van 15.15 -17.00 Op donderdag 28 januari van 19.00 tot 21.00 op het landgoed. De kosten voor de eenmalige workshop zijn 35 euro. Na de workshop besluit je of je de volledige training wil volgen. De training bestaat uit acht maandelijkse sessies en begint in februari.
Online is de groep maximaal zes personen, op het landgoed 15. 

Hulp bij duurzame goede voornemens

 

De verborgen impact: 
Wat is jouw ecologische footprint?


Zoek je een mooi kado voor jezelf of een ander. Denk dan aan een duurzame workshop, om in het nieuwe jaar frisse stappen te zetten. Een workshop waarin je duurzame voornemens omzet in concrete actieplannen.

 

Tijdens deze workshop- gebaseerd op de methode van Babette Porcelijn onder de bezielende leiding van verduurzamingsdeskundige Joke Feenstra, krijg je inzicht in jouw persoonlijke ecologische voetafdruk. Na het opdoen van deze vaak onverwachte inzichten ga je aan de slag met een persoonlijk actieplan. Hiermee kan je in het komende jaar jouw negatieve impact omzetten in een eco-Positieve bijdrage. Zo wordt verduurzaming niet zwaar of ingewikkeld maar tastbaar en leuk. Het resultaat? Mooie haalbare doelen voor het komende jaar!


Mocht je na de workshop vol enthousiasme verder aan de slag willen gaan, dan kan je je inschrijven voor de vervolgtraining. Tijdens deze cursus van 8 maandelijkse sessies wordt dieper ingegaan op de materie en deel je met jouw medecursisten de voortgang en obstakels van jouw persoonlijke actieplan. Zo help je elkaar om gaandeweg de actieplannen bij te schaven. 


De workshop wordt gegeven op landgoed Grootstal op zondag 24 januari en 7 februari 2021 van 13.30-15.30 of 15.30-17.30. Gezien de corona maatregelen kunnen er maximaal 27 personen deelnemen per keer. Mochten de maatregelen strenger worden, dan wordt de workshop online gegeven.

Zone college 2020.jpg
bottom of page