top of page

CONTACT

Post:

St Jacobsweg 13  

6581 KM Malden

 

Hoofdingang: 

Grootstalselaan  Nijmegen

Tel: 06.55 82 00 89 

Mail: grootstal@planet.nl

bereikbaarheid PAVILJOEN

Het Paviljoen van landgoed Grootstal ligt precies op de hoek Grootstalselaan (S100) / zandpad St Jacobsweg te Nijmegen en heeft een eigen inrit en parkeerplaats (de vroegere 'kersentent').

 

bereikbaarheid LANDGOEDLAB

Het LandgoedLAB van landgoed Grootstal ligt aan de St Jacobsweg 13a te Malden en heeft een eigen inrit en parkeermogelijkheid.

 

Dit is tevens de ingang naar de zelfoogstmoestuin Het Heerlijke Land

 

Openbaar vervoer vanaf station Nijmegen:

Bus 6 richting Nijmegen Dukenburg,

uitstappen bij de Schakel, bushalte Archimedesstraat

(2 minuten zuidwaarts lopen naar de Grootstalselaan)

Dank voor het invullen. Uw bericht is verzonden! Wij nemen zsm contact met u op.

Privacybeleid

versie 1.0, gepubliceerd 24 mei 2018

Wij brengen klanten en geïnteresseerden ca 4x per jaar op de hoogte van wat er speelt op Landgoed Grootstal, daartoe houden wij een contacten-bestand bij. Hieronder bieden we transparantie over hoe wij daarmee omgaan vanaf het moment dat u met ons in contact komt.

 

  • Onze website wordt gehost door Wix, Contactgegevens die u via de contactpagina van de website invoert worden in de categorie 'gebruiker van gebruiker' bewaard in ons beveiligde account bij Wix. 
  • We gebruiken uw gegevens uitsluitend in relatie tot de activiteiten van of op landgoed Grootstal, zoals het toesturen van de nieuwsbrief of gerichte uitnodigingen.
  • Voor de Nieuwsbrief die via Mailchimp wordt verzonden vragen wij alleen om uw e-mailadres. Die gegevens worden opgeslagen in het beveiligde Mailchimp-account van Landgoed Grootstal.

  • Voor onze financiële administratie bewaren we de gegevens die u heeft verstrekt in onze archieven, zolang als wettelijk noodzakelijk. Voor het opmaken van de factuur maken we beveiligd gebruik van Rompslomp, 

  • We delen géén persoonsgegevens met derden, anders dan met de op of voor het landgoed werkzame partijen met wie een verwerkingsovereenkomst wordt afgesloten. 

  • We gebruiken geen cookies of vergelijkbare technieken en zullen uw gegevens ook nooit aan derden verkopen of anderszins misbruiken.

 

Landgoed Grootstal neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via grootstal@planet.nl.

  

bottom of page