Martine en Jocelyn.jpeg
Eind december 2020 sloten we ons eerste seizoen af van de transitiewinkel ‘t Grootstalletje, wat hebben we veel bijzondere ondernemers en producten leren kennen, het was een geweldig succes.

Dit jaar gaat Martine Melchers deze ervaring aan met Geerte de Bruijne.
Vanaf 1 mei gaan zij vol enthousiasme starten met het tweede seizoen!

In deze transitiewinkel op landgoed Grootstal staan eerlijke, lekkere en mooie producten van lokale ondernemers centraal! 
Door een schakel te zijn tussen land en stad brengt ‘t Grootstalletje u in samenwerking met Slowfood Rijnzoet het beste van de lokale boeren, brouwers, tuinders, kwekers en ambachtslieden uit de regio Nijmegen.

Zij steunen boeren die de transitie hebben omarmd en hopen daarmee mee te kunnen bijdragen aan meer biodiversiteit, gezonde bodems, eerlijke handel en gezond voedsel. Geen groothandels, maar korte lijntjes met een eerlijke prijs voor klant en producent. 
​Het winkeltje zal eveneens fungeren als informatiepunt voor alles wat er op het landgoed gebeurd en voor de activiteiten en evenementen die er georganiseerd worden.

‘t Grootstalletje gaat samen met u op onderzoek uit naar de smaak, naar de herkomst en het verhaal achter het product.

Martine en Geerte helpen u graag zodat u 3x per dag met uw vork kunt bijdragen aan een gezonder landschap van de toekomst.
Kom proeven van de heerlijke lekkernijen en mooie producten en volg ons op sociale media! Tot snel!
‘t Grootstalletje

Martine Melchers en Geerte de Bruijne
grootstalletje@gmail.com
St Jacobsweg 15a /hoek Grootstalselaan te Nijmegen

Open vanaf 1 mei:
Wo-do-vr van 10-18uur
Za 10-15uur
  • Facebook Social Icon

volg ons op facebook!

wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

© 2021 landgoed Grootstal met Wix.com