Huur 

Paviljoen

&

landgoedLAB

Landgoed Grootstal is niet openbaar maar wel gastvrij. Jaarlijks proberen wij, samen met de ondernemers op het landgoed, mogelijkheid te bieden tot 'meegenieten' en het opdoen van inspiratie. Dit is gebaseerd op respect voor de natuur, cultuurhistorie en het particuliere karakter van het landgoed. Indien u zich kunt vinden in deze filosofie, dan stellen wij graag op verzoek locatie en voorzieningen beschikbaar tegen een passende vergoeding tbv de duurzame instandhouding van het landgoed. Of het nu een expositie, vergadering, een netwerk- of familiebijeenkomst, huwelijk, uitvaart of een workshop, training of klein congres betreft, het is allemaal bespreekbaar. Het landgoed werkt #coronaproof, wij houden ons aan de richtlijnen van RIVM en blijven innoveren

Heeft u specifieke wensen? ook dan denken we graag mee. Zo zijn wij flexibel in de mogelijkheden voor catering. 

Desgewenst kunt u uw verblijf ook koppelen aan een activiteit of rondleiding op het landgoed. 

Want behalve creativiteit en persoonlijke aandacht voegen we samen met onze ondernemers ook graag betekenis toe, met nét dat onderscheidende tikkeltje meerwaarde, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid. 

Neem contact op met Kien van Hövell voor de mogelijkheden.

IMG_3180.JPG

IMG_3180.JPG

Describe your image here

Paviljoen 

 

U ervaart het contrast tussen stad en land al direct wanneer u een eerste stap zet in het moderne paviljoen, de poort naar het landgoed. Architect Bob Meltzer heeft het zó ontworpen, dat u vanuit die verwondering meteen in verbinding staat met het achterliggende landschap.

Met de rug naar de drukke stad kunt u in alle rust genieten van het gefilterde licht onder de kersenbomen en kijkt u uit op de grazende schaapskudde. In de zomer komen de bloemen en de verse munt-thee van eigen bodem, in de winter stoken we de houtkachel voor u op met eigen hout.

Capaciteit  Op 60m2 en 2 verdiepingen zijn groepsbijeenkomsten tot 20 personen ideaal.

Corona afstand: max 8 personen. 

Uitloop naar de wei biedt meer mogelijkheden.

Het paviljoen is voorzien van eigen keuken en 2 WC's en heeft eigen parkeergelegenheid.

landgoedLAB bgg jeroen musch
121A3463
IMG_3563
IMG_4587
IMG_3077
IMG_4559
IMG_5438
IMG_3610
IMG_3696
IMG_5373
121A3515

Photocredits: Jeroen Musch

finalist 
Dutch Daylight Award 2018

LandgoedLAB

Deze mooi ontworpen, flexibele en uitstekend geventileerde  landbouwschuur is de innovatieve Werkplaats van het landgoed. Behalve voor educatie en onderwijs is het gebouw ook geschikt voor groepsbijeenkomsten. Architect Henri Borduin heeft bij het ontwerp de harmonieuze maatvoering van de Gulden Snede toegepast en gecombineerd met een zeer bijzondere lichttoetreding; in 2018 werd het LAB door de jury gekozen tot finalist voor de Dutch Daylight Award. 

Hier bent u de stad allang vergeten en ervaart u meteen de verbinding met de duurzame agrarische omgeving: de boerderij van Bodemzicht, de zelfoogst-moestuin Het heerlijke land, de door schapen begraasde fruitboomgaard en de bloementuin van Ceciel Geerards. 

Ideaal om uw bakens te verzetten, ook in Coronatijd!

Capaciteit   De ruimte bestaat uit twee volwaardige verdiepingen met ieder een oppervlak van ca 160 m2, pantry en 2 WC's en is dus ongeacht de weersomstandigheid zeer geschikt voor grotere bijeenkomsten. 

Theateropstelling binnen 80 pers,  Corona-afstand max 30 pers.

Buiten biedt uitloopmogelijkheid naar terras en boomgaard meer mogelijkheden.

Tarieven 

De inkomsten uit verhuur komen ten goede aan de instandhouding van het landgoed.

Om u alvast een indicatie te geven is de huurprijs voor reguliere activiteiten: 

  • paviljoen: vanaf € 250,- per dagdeel (4 uur, ex btw)

  • landgoedLAB: vanaf € 450,- per dagdeel (4 uur, ex btw)

Voor trouwe klanten kan een uitzondering worden gemaakt. Bijzondere gelegenheden offreren we graag voor u op maat en op een inzichtelijke manier.

Zo kunt u ook huren in combinatie met een maatwerkarrangement.

Afhankelijk van uw wensen, organiseren we voor u:

- koffie- en theearrangement of vergadersnacks

- lunch, borrel of diner

Hierbij werken we graag samen met duurzame telers en makers van streeklekkernijen. Waarbij uw eigen voorkeuren centraal staan.

  • Facebook Social Icon

volg ons op facebook!

wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

© 2015 landgoed Grootstal met Wix.com

121A3463

Describe your image.